Maqedoni TOP LAJM

Zbulohen emrat/Qeveria emëron disa nga drejtorët e rinjë

Zhurnal Ads

Shkup, 22 tetor – Qeveria në seancën e sontme ka emëruar një pjesë të drejtorëve nëpër institucione të ndryshme ndërkohë që edhe ka shkarkuar disa prej tyre duke i riemëruar në pozicione tjera e disa jo.

Në vazhdim ju sjellim disa nga emrat:

Abdush Demiri – Drejtor tek Agjencia për punësim

Abdulselam Selami – Zv.drejtor tek Drejtoria për të ardhura publike

Avni Rustemi – Zv.drejtor tek Agjencioni për rini dhe sport

Remzi Abdullahi – Zv.drejtor tek Agjencia për përkrahje të bujqësisë dhe zhvillimit rural

Izmir Nura – Zv.drejtor tek Agjencia për emigracion

Hisen Xhemaili – Drejtor tek Drejtoria për ambient jetësorë

Kaltrina Beqiri – Drejtor tek Agjencia për kualitet dhe akreditim të objekteve shëndetësore

Ana Petrovska – Drejtor në Inspektoratin për mjedis jetësorë

Dejan Pavleski – Drejtor tek Agjencioni për investime të huaja dhe promovim të eksportit

Milutin Stanciq – Drejtor tek Drejtoria për zhvillim të arsimit dhe gjuhëve të bashkësive etnike

Jovana Trencevska – Drejtor tek Inspektorati shtetërorë i punës

Goran Gerasimovski – Drejtor tek Enti shtetërorë për pronësi industriale

Postime të ngjashme

Padi penale për ndërtim të paligjshëm tek Mavrovasja

XH,I

Kryetari i Demir Hisarit infektohet me Covid 19

T E

Kuvendi Qendror i Alternativës ka sjellë vendim për reformimin e partisë

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...