Agjencia Zhurnal.mk

Zejd Rexhepi viziton aktivistët e koalicionit AAA – ASH në fshatin Rahçe të komunës Saraj

Shkup, 28 qershor, Zhurnal.mk – Kandidati për deputet nga koalicioni Alternativa – ASH, bartësi i njësisë zgjedhore 1, Skender Rexhepi – Zejdi, sot së bashku me aktivistët dhe simpatizuesit e koalicionit AAA -ASH, ka realizuar takim të përbashkët në fshatin Rahçe të komunës Saraj.

Në këtë bashkëbisedim u fol mbi frymëm fituese që po mbisundon tek koalicioni AAA – ASH. Ndryshimi po vjen më 15 korrik.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...