Agjencia Zhurnal.mk

Zejdi: Shumica e shqiptarëve nuk e ndjejnë Maqedoninë si shtetin e tyre, prandaj kërkojmë “Shtet për të gjithë”

Shkup, 3 korrik, Zhurnal.mk – Bartësi i listës për deputetë në njësinë zgjedhore 1, i koalicionit “Tash është koha” mes Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës, Skender Rexehpi Zejd, duke folur në Debat Zgjedhor në TV21 për programin e koalicionit, tha se slogani “Shtet për të gjithë” është tregues se shumica e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut shtetin nuk e ndjejnë si shtetin e tyre, e kjo për arsye të diskriminimit institucional që bëhet, tha Zejdi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...