Zgjidhni një rreth dhe zbuloni se sa optimist jeni

Shikoni imazhin, përqendroni vëmendjen tuaj në qarqet dhe zgjidhni vetëm një, të kuqe, blu ose të verdhë. Nga ana tjetër, mos merrni parasysh ngjyrat dytësore që vijnë nga mbivendosja. Pastaj, për të zbuluar se sa optimist jeni, thjesht lexoni profilin që korrespondon me ngjyrën e zgjedhur.

 

E kuqe A keni zgjedhur rrethin e kuq? Ju jeni një person me humor të pavendosur, ju kaloni nga momentet e optimizmit dhe entuziazmit të madh tek të tjerët në dekurajim dhe pesimizëm. Vështirë për të klasifikuar veten, gjithçka varet nga fazat që po kaloni.

Blu A keni zgjedhur rrethin blu? Ju jeni optimist në mënyrën tuaj. Ju nuk dukeni si një person veçanërisht me diell sepse keni tendencë të jeni pak serioz, por kjo nuk do të thotë që jeni pesimist. Thjesht optimizmi juaj shprehet ndryshe. Në fakt, ju keni shumë besim në jetë dhe thelloheni në përvojat tuaja.

E verdhë A keni zgjedhur rrethin e verdhë? Ju jeni një person shumë optimist, plot energji dhe guxim, gjithmonë i gatshëm për të marrë përsipër sfida emocionuese. Niveli juaj i optimizmit është shumë i lartë dhe jo të gjithë mund të krahasohen me ju.

Related posts

Po ‘fluturojnë’ peshqit? Mos u shqetësoni, është një gjë që ndodh që nga vitet 1950!

D V

Zgjidhni këpucët tuaja të preferuara dhe zbuloni një sekret për veten

D V

Shembull tolerance: Imami dhe prifti shqiptar në Kanada, bashkë në xhami, bashkë në kishë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com