Zhelinë – Ndahet nga jeta mësuesi Rrahmetullah Nuhiu

Një lajm i trishtë vjen nga Zhelina. Është ndarë nga jeta mësuesi Rrahmetullah Nuhiu, i cili është skalitur në mbamendjen e shumë brezave si një edukator i madh, që punonte me përkushtim të jashtëzakonshëm me nxënësit.Lajmin e ka publikuar nipi i tij, Beqir Veliu:

Sot në moshën 76 vjeçare ndërroi jetë daja im – mësuesi Rahmetullah Nuhiu.
Ndër intelektualët e parë të komunës së Zhelinës, student i Xhevat Gegës, punoi gjithë gjithë jetën si arsimtar në disa fshatra: Grupçin (1964-1978), Pallaticë (1978-1988) dhe Zhelinë (1988 deri sa doli në pension).

Prehu në paqe Dajo. Zoti të shpërbleftë për mundin dhe sakrificën jetësore në edukimin dhe shkollimin e shumë gjeneratave.
Va/rimi pas namazit te drekes në Zhelinë, shkruan Beqir Veliu.

Sot ne moshen 76 jecare ndroj jete daja im – mesuesi Rahmetullah Nuhiu.Nder intelektualet e pare te komunes Zhelines,…

Posted by Beqir Veliu on Monday, September 20, 2021

Related posts

Kanal 5: Në një fshat të Maqedonisë u votua në stallë të gomerëve (Video)

I Z

Maqedoni: “Ligji i ri kundër mafias”, do të vlejë për personat që kanë mbi 30 mijë euro pa dëshmi për prejardhen e tyre

D V

Rritet numri i udhëtarëve në transport

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More