Maqedoni

Zhernovski do të pozicionohet si drejtor tek Hekurudhat-Infrastruktura

Zhurnal Ads

Shkup, 26 tetor – Ish-kryetari i Komunës Qendër dhe ish zv.ministri i Punëve të Jashtme, Andrej Zhernovski pritet të drejtojë një nga ndërmarrjet publike më të rëndësishme, bëhet fjalë për Ndërmarrje Publike “Infrastrukurës Hekurudhore”.

Aktualisht kjo ndërmarrje drejtohet nga Festim Halili nga BDI. Pritet që javët e ardhshme, Qeveria ta propozojë te Bordi Drejtues i Infrastrukturës dhe Hekurudhave të Maqedonisë për t’u zgjedhur Andrej Zhernovski për drejtor.

Postime të ngjashme

Ulja e temperaturave rikthen ndotjen e ajrit në Maqedoninë Veriut

admin

Kreditorët e bankës Eurostandard kërkojnë dëmshpërblim nga shteti

XH,I

Mickoski deri te Kurc: Ky është sulm terrorist ndaj gjithë Evropës

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...