Auto

Zhurma e fuqishme që e liron BMW M4 i 2021-ës

Modeli i përgatitur M4 për vitin tjetër shquhet nga modeli i mëparshëm në disa veçori; fuqi më të madhe, më shumë çifte rrotulluese, dhe tërheqje me të gjitha rrotat.

Kësisoj, falë një videoje është mundësuar të përcjellet fuqia e madhe dhe zhurma e frikshme që lirohet nga modeli i fundit i serisë M4, të ngarkuar nga CarBuzz, transmeton lajmi.net.

Ndonëse CarBuzz nuk ka dhënë detaje lidhur me përformancën e M4-shit të ri, mediumi i destinuar për vetura ka potencuar fuqinë e motorit të modelit.

Makina mund të kushtojë rreth 65 mijë euro.

Ndiqeni videon për të dëgjuar zhurmën e “frikshme” që e liron BMW-ja.

Postime të ngjashme

Vetura e Pagani-t thyen një rekord të ri në shpejtësi

admin

Çfarë ndodh me rrotën nëse vozisni me frerin e dorës ngritur lartë?

admin

Sa është i sigurt gjatë aksidentit Mercedes S-Class 2021?

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...