Agjencia Zhurnal.mk

Zhurnal mëson: Nxënës që kanë konkuruar për infermier në shkollën “Pançe Kragjozov”, janë transferuar në drejtime tjera!?

Shkup, 21 qershor, Zhurnal.mk – Pas lajmit të publikuar dje në Zhurnal.mk, për regjistrimin në SHMQSH “Pançe Kragjozov” që nxënësit që kanë aplikuar kanë hasur në një padrejtësi të paparë nga ana e autoriteteve të shkollës. Nga burime të sigurta Zhurnal mëson se pas refuzimit të kërkesave nga ana e drejtoreshës nxënësit në fjalë kanë parashtruar kërkesat deri te Inspektorati shtetërorë pranë Ministrisë së Arsimit të RMV, dhe të Hënën presin që në shkollë të shkojnë në inspektim që të sanohet ky gabim pa, apo i qëllimshëm i drejtoreshës.

Ndërsa nga ana tjetër siç mëson Agjencia e Lajmeve Zhurnal, revolti shtohet me tjetër “skandal” që ka të bëjë me këtë drejtoreshë është se shumë nxënës kanë konkuruar në drejtimin infermier ndërsa drejtoresha i ka transferuar në drejtimet tjera si teknik dhëmbësh, teknik farmaceut dhe teknik fizoterapeut dhe të njëjtit janë të habitur se si mundet kjo të ndodhë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...