Ziadin Sela i rri gatitur vetëm këtij himni! (Video)

Bërvenicë, 3 tetor – Lideri i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Ziadin Sela i shoqëruar nga partneri i koalicionit, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, kanë marrë pjesë në tubimin elektoral të kandidatit për kryetar të komunës së Bërvenicës, Argjend Gura, i cili u mbajt sonte në Çollopek të Tetovës, informon PRESSonline.mk.

Tubimi filloi me intonimin e himnit kombëtar, ndërsa lideri i ASH-së, Ziadin Sela theksoi se: “Garën për komunën e Bërvenicës do ta fitojnë shqiptarët e Bërvenicës. Kësaj gare do ti jap kuptim edhe diaspora, të cilës unë i bëjë thirrje dhe e ftojë që më 17 tetor të jenë këtu në përkrahje të Argjendit. Fitoren e Argjendit do ta gëzojnë edhe diaspora, këtë ndryshim do ta gëzojnë të gjithë banorët e kësaj komune pa marrë parasysh përkatësin e tyre etnike”.

Ziadin Sela i rri gatitur vetëm këtij himni! (Video)

Posted by ZHURNAL.MK on Sunday, October 3, 2021

Related posts

Maqedoni, numri i vdekjeve nga Covid-19 mbetet i lartë

D V

Shilegov: Subjektet afariste në Qytetin e Shkupit do të kenë partner të gatshëm për kerkesat e tyre

D V

Pritet formim i Qeverisë në Sofje për të vazhduar negociatat për anëtarësim

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More