Ziberi: Pres hetim të shpejtë dhe të plotë mbi tragjedinë në Tetovë

Shkup, 16 shtator – Në lidhje me tragjedinë në Tetovë, Avokati i Popullit Naser Ziberi theksoi se Avokati i Popullit kujdeset për gjendjen shëndetësore të qytetarëve.

 

Kjo tragjedi provokoi një reagim dhe ai pret një hetim serioz dhe të shpejtë, përcjell FLAKA.

“Sot erdhën ekspertët gjermanë të cilët shpresoj se do të gjejnë arsyet e vërteta të ngjarjes dhe të gjithë të mbajnë përgjegjësi. Prania e ekspertëve të huaj ngjall besim tek qytetarët, të cilët mund të kontribuojnë që rezultati i hetimit të jetë më i besueshëm”, deklaroi Ziberi në Tv 24.

Ziberi beson se mosbesimi në institucionet në RMV është i vogël dhe vazhdimisht theksohet se ata nuk e gëzojnë besimin e qytetarëve.

“Çdo opinion i dytë për çdo ekspertizë është i mirëpritur dhe ai vetëm mund të rrisë besimin në rezultatin e hetimit”, tha Ziberi. FLAKA

Related posts

Publikohen kompanitë që fituan grante për zhvillim teknologjik

D V

Dimitrovi në Forumin ekonomik në Beograd

Z H

Analizë: Maqedonia e Veriut me shifra të frikshme sa i përket numrit të vdekjeve nga Kovid-19

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More