Kronika Maqedoni

Zjarr në deponinë tek “Boris Trajkovski” në teren 3 automjete të zjarrfikësve

Zhurnal Ads

Shkup, 14 shtator – Zhurnal.mk – Po digjet deponia në afërsi të sallës “Boris Trajkovski” në komunën e Karposhit. Në terren janë dërguar ekipet nga Njësia territoriale kundërzjarreve të Qytetit të Shkupit, por pritet mekanizëm nga komuna dhe nga Qyteti i Shkupit që të pastrohen mbeturinat. Bëhet fjalë për mbetje ndërtimore dhe mbeturina.

Zjarri është paraqitur në ora 08:10 minuta, ndërsa në terren janë nëntë zjarrfikës me tre automjete.

“Presim mekanizëm nga komuna e Karposhit dhe nga Qyteti i Shkupit që të pastrohet deponia, sepse kështu vështirë që do të shuhet zjarri”, deklaroi për MIA-n komandanti i Brigadës territoriale kundër zjarreve të Qytetit të Shkupit, Vlladimir Simovski.

Postime të ngjashme

Do të ndryshohet rregullorja e Qeverisë, vetëm zv/kryeministri i parë do të ketë kompetenca në mungesë të Kryeministrit

XH,I

Për një muaj mbi 1.820 kontrolle dhe ekzaminime në ambulancën mobile të Klinikës së Pulmologjisë

XH,I

Deri në 20 herë gjoba më të mëdha për ndotje të mjedisit jetësor

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...