Zjarrfikësit intervenuan në zjarrin pyjor para Gajres

Tetovë, 29 korrik – Katër zjarrfikës vetëm me një kamion arritën ta shuajnë zjarrin në terrenin e vështirë në pjesën pyjore mbi Gajren e Tetovës. Intervenimi përfundoi në periudhën  nga ora 13:00 deri në 14:30 minuta dhe në atë mënyrë është parandaluar të arrijë deri në objektet e para të fshatit.

 

“Që të parandalohet përhapja e zjarrit ishin përcjellur zorrë nga kamionët nëpër pyll deri në vendin ku kishte zjarr dhe në atë mënyrë u arrit në terrenin e paarritshëm, informojnë zjarrfikësit e Tetovës.

Sot zjarrfikësit kanë intervenuar në një zjarr në hyrje të Bërvenicës dhe në afërsi të shkollës fillore në Tetovë.

Kohëve të fundit numër i madh i zjarreve ishin shuar nëpër fushat e Tetovës ku janë djegur dhjetëra hektarë gru dhe kultura tjera bujqësore

Related posts

Për shkak të zjarreve të fuqishme në Turqi, anulohet vizita e nesërme e Osmanit në Ankara

D V

As sot nuk kanë ardhur ekspertët gjerman për hetime në Spitalin e Tetovës

D V

Mariçiq: Mbi 30 njerëz këtë vit patën status të personit i cili është në repart të hapur apo gjysmë të hapur

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com