Agjencia Zhurnal.mk

Zona ‘Pink’– Korsi në autostradë vetëm për ngasëset femra

Nëse gratë do sundonin botën, kjo do të ishte ajo që rrugët e Londrës do të dukeshin!

Mund të ju duket diçka gazmore por një propozim interesant është vënë nga kompania britanike e sigurimeve ‘’Sheila’s Wheels’’ duke kërkuar korsi të veçanta në autostrada vetëm për ngasëset femra.

Përveç kësaj kërkohet që ajo korsi madje të ketë ngjyrën pink.  Një propozim i tillë ka ardhur pas verifikimeve të cilat ka bërë njëra prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në Angli, derisa kjo analizë rezulton se meshkujt të jenë ata që përfshihen më shpesh në aksidente ndërsa femrat janë ato të cilat vuajnë më shpesh dëmtime serioze.

Megjithatë pavarësisht kësaj ideje për disa kjo lëvizje mund të konsiderohet si tepër feministe dhe jo e drejtë, por kompania shprehet se ka për qëllim të japi më shumë siguri për femrat që drejtojnë automjete në Angli.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...