Agjencia Zhurnal.mk

Zv.kryeministri Osmani: Qeveria obligoi MPB për fillimin e bisedimeve për hapjen e vendkalimit Llojan-Miratoc

Shkup, 12 dhjetor – Zv.kryeministri për çështje evropiane në profilin e tij në Facebook i ka dëshpëruar skeptikikët dhe pesimistët të cilët nuk besonin në hapjen e kufirit Llojan-Miratoc.

Osmani mes tjerash shkruan:

Karavani ec..

Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes për krijimin e Kalimit të përbashkët kufitar Llojan- Miratoc. Dy qeveritë obliguan Ministrat e brendshëm qënë afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut

Image may contain: text

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!