Zvogëlohet dënimi ndaj ish-kryetarit të Gjykatës Penale në Shkup, Vlladimir Pançevski

Shkup, 28 shtator – Gjykata e Apelit në Shkup e vërtetoi dënimin për ish-kryetarin e Gjykatës Penale të Shkupit, Vladimir Pançevski, por po ashtu ka pranuar ankesën e tij dhe ka zvogëluar dënimin nga tre vjee e gjysmë në dy vjet e gjysmë.

 

Sipas vendimit gjyqësor, gjykata ia ka përllogaritur dënimin që nga koha e paraburgimit të datës 15.07.2020 deri më 04.08.2020.

Pançevski u dënua për shkak se gjatë periudhës 2013 2016 si kryetar i Gjykatës Penale ka ndarë lëndë gjyqësore dhe jo përmes AKMIS sistemit.

Ai ka ndarë rreth 40 lëndë prej të cilave dy janë edhe raste të Prokurorisë Speciale Publike.

Related posts

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 711.418 persona, 221.268 amvisëri dhe 297.085 banesa

D V

MSH: Të gjitha vaksinat janë efikase dhe mbrojnë nga lloji delta

Z H

Shilegov: Gjatë ndërtimit të sistemit BRT do të mbrohet furnizimi me ujë dhe nuk do të ketë ngecje në komunikacion

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More