Agjencia Zhurnal.mk

Zyrtarët e arrestuar për patentë shofer dërgohen në gjykatë

Policia e Kosovës të premten ka arrestuar gjithsej 23 persona, nën dyshimin se kanë kryer veprat penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar dhe marrja e ryshfetit, njofton Klan Kosova.

Zyrtarë të Ministrisë së Infrasturkturës sot janë sjellë në gjykatë për t’u përballur me akuzat. Në mesin e të arrestuarve janë edhe pronarë autoshkollash, ekzaminierë, mjekë dhe kandidatë. Seanca është e mbyllur për media.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...