Bukë misri pa maja dhe gluten

nga Redaksia

Përgatitet shumë shpejt dhe është shumë e shëndetshme dhe e shijshme

Ju sjellim një recetë të thjeshtë për bukë misri pa maja dhe gluten, e cila mund të përgatitet shumë shpejt.

Përbërësit:

– 100 g miell të bardhë misri,
– 100 g miell misri të verdhë,
– 100 g miell meli,
– 15 g psyllium,
– një lugë e vogël sodë bikarbonati me pak limon,
– 300 ml ujë.

Përgatitja:

Përzieni mirë të gjithë përbërësit, përzieni në një masë kompakte.

I jepni formë bukës dhe e piqni në furrë në letër për pjekje për 35-40 minuta në 200 gradë Celsius.

Ju bëftë mirë.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More