Agjencia Zhurnal.mk

Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës, Ylber Sela e vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore

Shkup, 22 tetor, Zhurnal.mk – Sot, drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela e vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP), ku pati një takim pune me Drilon Isenin, drejtor ekzekutiv i OEMVP-së. Gjatë takimit, drejtori Sela theksoi se AZGJ-ja është gjithmonë e hapur për bashkëpunim, përfshirë Read more…

Paga mesatare në gusht 27.535 denarë

Shkup, 22 tetor, zhurnal.mk – Neto paga mesatare mujore për një të punësuar në gusht të këtij viti ka arritur në 27.535 denarë, bëri të ditur Enti Shtetëror për Statistika. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga është rritur për 9.6 për qind, kryesisht për shkak të rritjes së pagës Read more…

OEMVP mban Kuvendin vjetor

Shkup, 22 tetor, zhurnal.mk – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, në hotel New Star mbajti Kuvendin Vjetor. Hapjen e Kuvendit e bëri Kryetari i Kuvendit z.Menderes Kuçi, ndërsa të pranishmit i përshëndeti edhe Kryetari i OEMVP-së z. Nebi Hoxha. Në këtë Kuvend u realizuan ndryshime statutare, ku parashikohet mundësia për Read more…

Për Odën e ndërtimit është i pranueshëm propozimi për lidhjen e ngrohjes qendrore të ndërtesave të reja

Për Odën ekonomike pranë Lidhjes së Odave ekonomike është i pranueshëm propozimi i Komisionit Rregullator të Energjetikës me Ligjin për ndërtim për të detyruar investitorët të lidhin ndërtesat e reja me sistemin e ngrohjes. Në takimin e sotëm me përfaqësuesit e KRE-së dhe kompanisë së ngrohjes BEG, ata morën premtim Read more…