Agjencia Zhurnal.mk

Ende asnjë hap për shkarkimin e Dimovës

Shkup, 21 tetor, zhurnal.mk – Asnjë lëvizje nga bordi i Agjencisë Nacionale të Programeve Arsimore Evropiane për të vendosur mbi kërkesën e Qeverisë për shkarkimin e drejtoreshës së Agjencisë Lidija Dimova. Zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit Lupço Nikollovski ka kërkuar nga Bordi udhëheqës që gjatë procedurës të respektohet prezumimi i Read more…

“Porta e Hapur”: Deri tani janë paraqitur më tepër se 6 mijë persona në linjën SOS për ndihmë nga trafikimi me njerëz

(Shkup, 20.10.2020) – Organizata joqeveritare “Porta e Hapur” shënon 20 vjet nga themelimi i saj dhe ndikimi aktiv në luftën kundër trafikimit me njerëz. Me këtë rast shoqata gjatë ditës së djeshme organizoi ngjarje publike (live stream në Facebook faqen zyrtare “Porta e Hapur”) me temë “20 vite kundër trafikimit Read more…