Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Uji në Shkup është i sigurt për pije

Shkup, 1 shkurt – Sipas raportit javor të NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup, i realizuar nga Sektori për kontroll sanitar, në pajtim me rezultatet e testimit, të gjitha mostrat përmbushin Rregulloren për kërkesat e sigurisë dhe cilësinë e ujit të pijshëm.

Në periudhën nga 25 janar deri më 29 janar, Sektori për kontroll sanitar mori 184 mostra për analiza fiziko-kimike dhe 184 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 40 pika matëse në Shkup. (Zhurnal.mk)

Postime të ngjashme

Llajka: Vala e nxehtësisë ndikon edhe ndaj kafshëve, qytetarët të kenë kujdes me kanakarët e tyre

Z H

Normalizohet komunikacioni hekurudhor, makinistët e kanë ndërprerë bojkotin

Z H

Sllovenia dërgon 16 automjete dhe 46 zjarrfikës

Z H

Promovohet pulla postare kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Z H

Zhurnal mëson / Pas 22 viteve, Policia Pyjore në Shkup me udhëheqës shqiptar

R Zh

Lëshohet në përdorim aplikacioni CommoPass për udhëtim jashtë vendit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...