Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

A duhet ti besoni Zoom bisedat tuaja?

Por a duhet ta përdorni aq shumë? Popullariteti i fituar së fundi ka nxjerrë në pah edhe problemet e para të shërbimit kryesisht në aspektin e sigurisë dhe privatësisë. Tashmë që kemi ngelur në shtëpi për shkak të pandemisë së koronavirusit, video thirrje janë shndërruar në domosdoshmëri. Zoom, një prej Read more…

error: Content is protected !!