Uji në Shkup i sigurt për pije

Shkup, 13 tetor – Uji në Shkup është i sigurt për pije, tregojnë analizat e mostrave të analizës fiziko- kimike dhe mikrobiologjike të marrë nga vendet matëse në qytet.

Nga Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” informojnë se në periudhën prej 4 tetor deri 8 tetor janë marrë 210 mostra për analizë fiziko- kimike dhe mikrobiologjike të ujit për pije.

“Konform rezultateve të mara nga hulumtimet, të gjitha mostrat përgjigjen në Rregulloren për kërkesë të sigurisë dhe cilësisë së ujit për pije”, theksohet në kumtesën e sotme të “Ujësjellësit dhe kanalizimit”. 

Related posts

Sela: Presim fitore në të gjitha komunat ku garojmë, bashkëpunimi me “Alternativën” i shkëlqyeshëm (Video)

D V

Identifikohet një tjetër viktimë e spitalit të Tetovës, kush është mjeku që u dogj i gjallë

D V

Inxhineri i Elektrikës Idri Istrefi, kandidat i Opozitës Shqiptare për Komunën e Strugës

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More