Agjencia Zhurnal.mk

“DailyNews.mk”: Qeveria mos të mbyllë sytë me keqpërdoruesit e fondeve të BE-së, sepse mund t’i mbyllet dera e integrimit!

Shkruan Agjencia e Lajmeve “DailyNews.mk“ Shkup, 19 tetor – Në momentet kur duhet edhe zyrtarisht të mbahet Konferenca e parë ndërqeveritare e Maqedonisë së Veriut dhe Bashkimit Evropian për të filluar negociatat, në opinion u publikuan skandale me fondet e BE-së. Një sinjal jo i mirë dhe në kohë jo Read more…

Kontesti me Bullgarinë, a mund përsëritet skenari “Greqia2” në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së?

Shkup, 19 tetor, zhurnal.mk – Kontesti me Bullgarinë për gjuhën maqedonase dhe prejardhjen etnike të disa personaliteteve nga e kaluara historike, ka rritur përplasjet mes partive politike në Maqedoninë e Veriut. Bullgaria ka arritur që këtë kontest ta ngrehë në nivelet më të larta të Bashkimit Evropian, me një memorandum, Read more…