Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Industria e automobilizmit në Kinë do të rifillojë prodhimin, derisa në të gjithë botën prodhuesit e kanë ndërprerë veprimtarinë si pasojë e coronavirusit

Në pjesën tjetër të botës, si pasojë e coronavirusit është ndërprerë prodhimi i veturave, por Kina duket se e ka hedhur praps këtë problem Si pasojë e pandemisë, prodhuesit më të mëdhenj në Evropë, si Lamborghini, Ferrari dhe Bentley e kanë ndërprerë përkohësisht prodhimin, derisa gjatë ditëve të fundit të Read more…

error: Content is protected !!